Un film de excepție care va cuceri cu siguranță publicul tânăr și va umple sufletele celor mai în vârstă, cu amintiri frumoase ale anilor ’50.
Prețul unui bilet la „Toată lumea știe” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 12 ianuarie 2020, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” redifuzăm, la cererea publicului, filmul românesc „Maria, Regina României”. Regia îi aparține lui Alexis Sweet Cahill, în rolurile principale fiind Roxana Lupu, Daniel Plier și Adrian Titieni. Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată. În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.
Prețul unui bilet este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.