A început dezinfecția la Mioveni

Read more ...

A început prima etapă a acțiunilor de dezinfecție a scărilor de bloc, aleilor de acces, precum și a trotuarelor din jurul blocurilor.
Așa cum v-am informat, în perioada 03-04 aprilie, pentru combaterea și prevenția infecțiilor cu COVID-19, Primăria...

Read more ...

Apă Canal caută instalator

Read more ...

S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti cu sediul în municipiul Piteşti, I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de instalator la Secţia Operare Apă Zonă Metropolitană.

 

Sarcinile de bază ale postului...

Read more ...

Anunț de presă privind finalizarea proiectului "Achiziția de utilaje și echipamente în vederea extinderii activității şi îmbunătățirii competitivității economice a societății STESI SRL"

Read more ...

S.C. STESI S.R.L., cu sediul în Strada Căpșunelor, Numărul 12, Municipiul Buzău, jud. Buzău, România, anunță finalizarea activităților din cadrul proiectului cu titlul „Achiziția de utilaje și echipamente în vederea extinderii activității şi...

Read more ...

Concurs angajare ABAAV

Read more ...

Administrația Națională „Apele Române” din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de inginer la Centrul Regional de Formare Profesională Voina, Birou Centru...

Read more ...