Nici public, nici prin intermediul părții de online...În afară de FC Argeș!

Cluburi importante, însă care nu își promovează activitatea!

La acest moment, Argeșul are ca și cluburi importante FC Argeș - clubul Primăriei Pitești, CSM Pitești - clubul Ministerului Tineretului și Sportului, CSM Câmpulung - clubul Ministerului Tineretului și Sportului, respectiv CSU Pitești - clubul Ministerului Educației și Cercetării.

Așadar, toate cluburile la care facem referire au o serie întreagă de secții și își pot promova activitatea, însă acest lucru nu se întâmplă.

Singurul club care reușește să comunice cu publicul, să transmită informații este FC Argeș. Clubul organizează periodic conferințe de presă, are un site propriu și menține contact cu jurnaliștii.

CSM Pitești, CSM Câmpulung și CSU Pitești nu există din punct de vedere al comunicării

downloadcsu

Așadar, celelalte cluburi, CSM Pitești, CSM Câmpulung și CSU Pitești stau foarte prost la capitolul comunicare.

CSM Pitești și CSM Câmpulung au site-uri, însă informațiile nu sunt actualizate și sunt prezentate cu întârziere. LA CSM Pitești, ultima informație prezentată este în data de 1 aprilie. Deși de atunci, sportivii au obțiut o serie importantă de rezultate pozitive.

La CSM Câmpulung, ultima informație prezentată este în octombrie 2018...

În schimb, CSU Pitești nu are nici măcar un site propriu, iar informațiile despre club și rezultate nu există sub nicio formă.

Așadar, deși primesc bani importanți ca finanțare, cluburile sportive din Argeș nu interacționează cu publicul și nu își prezintă rezultatele sub nicio formă.