La mulţi ani de Sfântul Nicolae

72bc15514da9d484b2aabf079415b030La mulţi ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, din partea primarului de la Ţiţeşti, Gheorghe Savu.

Primăria Bogați - Felicitare de Sfântul Nicolae

model felicitare sfantul nicolae„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.” - transmite primarul din Bogați, Emil Gîrleanu.
Read more ...

Primăria Topoloveni - Felicitare de Sfântul Nicolae

mos nicolae„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!” - transmite
Read more ...

Simona Bucura-Oprescu - felicitare de Sfântul Nicolae

felicitari de sf nicolae mesaje de sf nicolae 2018 4 80331500De Sfântul Nicolae, Simona Bucura Oprescu urează La mulți ani tuturor sărbătoriților.
Read more ...

La mulţi ani de Sfântul Andrei

86f4e78643adfc8262879eb68f52032cPrimăria Ţiţeşti transmite La mulţi ani celor care îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Andrei.

Urare de Mihail şi Gavril - Primăria Ţiţeşti

imagesmijGheorghe Savu, primarul comunei Ţiţeşti tramsmite un sincer şi călduros La mulţi ani sărbătoriţilor zilei.

Simona Bucura Oprescu - Felicitare de Mihail și Gavril

sf mihail si gavril 98112600 34223700 1Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a ținut să ureze La mulți ani sărbătoriților zilei.  
Read more ...

Urare de Sfântul Dumitru - Primăria Ţiţeşti

00e5fded365d3f26513de18442bddd31La mulţi ani tuturor cetăţenilor din comună care poartă numele Sfântului Mucenic Dumitru.

Tradiție cu foc și gogoși, la Țițești

BeFunky collage6Vineri, 25 octombrie, mare sărbătoare în comuna argeșeană Țițești: toți argeșenii sunt așteptați să ia parte la „FESTIVALUL GOGOȘILOR” și la aprinderea FOCULUI LUI SUMEDRU, totul acompaniat de muzica artiștilor din Ansamblul Folcloric „BRÂULEȚUL”
Read more ...

BĂNCI STRADALE, LA FIECARE PROPRIETATE, PE TRONSONUL DC 73 - PRIMĂRIE

Banci Stradale Cosuri de Gunoi Jardiniere Rame de Protectie Copaci Iernut Judetul Mures Iernut 1611Pe tronsonul DC 73 – Primărie, lucrarea de asfaltare și de construire de rigole,poduri și podețe la proprietățile locuitorilor a fost completată prin hotărâre a Consiliului Local Țițești. Pentru înfrumusețarea comunei, dar și confortul
Read more ...

La mulţi ani de Sfânta Maria - Urare de la Primăria Ţiţeşti

felicitare la multi ani sf maria mesaje urari sms de sf maria 1 87573800Cu ocazia Sărbătorii Sfintei Maria, Primăria Ţiţeşti, prin edilul comunei şi Consiliul Local transmite o aniversare plină de bucurie tuturor sărbătoriţilor din comună.

Sprijiniţi de primarul Gheorghe Savu, copiii-artişti din Ţiţeşti au ajuns în Kuşadasi

Rurcia Savu images images2 thumb medium480 350Primarul comunei Ţiţeşti, Gheorghe Savu a demonstrat şi de data aceasta că promovarea Argeşului se face tot mai bine pe seama tradiţiilor româneşti, asta în colaborare cu consilierul personal Argentina Culcuş. S-a implicat în organizarea şi
Read more ...

Jumătate de secol de activitate a Școlii Gimnaziale Țițești

descărcareSAVÎn data de 31 august 2019 s-a desfășurat activitatea ”Școala Țițești – 50 de ani – Arc peste timp 1969-2019”. Eveniment a fost conceput pentru a marca împlinirea a jumătate de secol de activitate a ȘcoliiGimnaziale Țițești și de a duce un sublim
Read more ...

Trafic aglomerat pe DN 73 în Comuna Ţiţeşti/Pod în construcţie!

podinconstructiestalpeniTraficul a fost aglomerat,încă de la primele ore ale dimineţii pe DN73,raza Comunei Ţiţeşti,din pricina reconstrucţiei unui pod deteriorat.Încă nu se ştie când va fi finalizată această construcţie.Şoferii sunt rugaţi să circule cu
Read more ...

Sfântul Ilie - mesaj aniversar de la primarul din Ţiţeşti

sfantul iliePrimarul Comunei Ţiţeşti, Gheorghe Savu transmite La mulţi ani tuturor locuitorilor comunei cu nume sfânt.
Top