VIVO! Pitești îi trimite pe îndrăgostiți la Lisabona

vivoLa VIVO! Pitești dragostea plutește în aer, iar cuplurile pot gâștiga o vacanță romantică prin aplicația LOVE DAYS!

Luna februarie este luna iubirii la VIVO! Pitești, unde dragostea plutește în aer pentru toate cuplurile care vor să își exprime sentimentele și să sărbătorească alături de persoana iubită. Îndrăgostiții au la dispoziție în această perioadă un decor tematic în centrul comercial unde își pot face poze pentru a imortaliza clipele frumoase petrecute împreună.
În plus, la VIVO! iubirea îi poate trimite pe îndrăgostiți la Lisabona! Cu siguranță vă amintiți prima întâlnire, primii fluturi în stomac sau primul sărut cu persoana iubită. Puteți intra pe pagina de Facebook VIVO! Pitești sau pe site-ul www.vivo-pitesti.com, descoperiți aplicația LOVE DAYS și veți afla numărul exact de zile pe care le-ați petrecut cu perechea voastră până acum. Veți primi cadou o felicitare personalizată pentru persoana iubită și vă puteți înscrie la marea tombolă dedicată îndrăgostiților, având șansa să câștigați un city break romantic pentru două persoane în Lisabona.
Seria evenimentelor dedicate copiilor continua și duminica aceasta, cei mici fiind invitați la joacă prin cele mai frumoase şi mai fascinante ţinuturi ale imaginaţiei. Pe acorduri muzicale şi în ritmuri de dans, copiii vor călători prin întreaga lume a fanteziei. Începând cu ora 16.00, micuţii vor avea parte de surprize, cadouri dulci, vor învăța să confecționeze diverse obiecte la atelierul veseliei și vor putea urmări cel mai distractiv spectacol de teatru și muzică.
Duminică, 18.02.2018 - Duminica Științei
16.00-16.50: Atelier de Creație – “Știinta distractivă”. Nisipul Kinetic - acest nisip uşor de modelat, se transformă în forme uşor de manevrat, iar joaca cu nisipul kinetic este o experienţă magică, ce oferă momente de relaxare atât pentru copii cât şi pentru părinţi.
16.50-17.20: Jocuri, muzică și dans. Vom juca: “Deschide urechea bine”, “Telefonul fără fir”.
17.20-18.30: Teatru de Păpuși – “Alice în Țara Minunilor”; Face-painting și baloane modelate.

 

Top