acord cu abilitățile și nevoile sale, astfel încat potențialul copilului/adolescentului să fie valorificat la maximum.În cadrul Academiei Copiilor Inteligenți, specialistii se vor axa pe programe ce vizează educația complexă ținand cont de toate ariile de dezvoltare-emoțional, cognitiv și social! Psihologi cu experiență vor realiza evaluari, prin intermediul unor teste autorizate, în urma cărora se va obține un profil psiho-aptitudinalal copilului. În funcție de profilul copilului, părinteleeste consiliat de specialiști pentru alegereacelor mai potrivite cursuri pentru dezvoltarea deplină a copilului. Academia Copiilor Inteligenți în parteneriat cu cei mai buni specialiști, vine cu o ofertă vastă de cursuri: curs de dezvoltare personală (consilier psihologic specialist AugustinaENE, psihoterapeut/psiholog clinician Elena SACHELARIE ), cursuri de șah, actorie, programare, educație financiară și antreprenorială, cubul rubik, public speaking, Arts&Crafts – dezvoltare motrică și creativitate, numismatică, arheologie, limba Persană, istorie distractivă, pictură și desen creativ, oratorie/filozofie, cultură și civilizație.

Academia Copiilor Inteligenți dispune de o oferta de cursuri ce acoperă dezvoltarea tuturor abilităților. Toate cursurile propuse în cadrul Academiei sunt susținute în parteneriat cu formatori pasionați și dedicați activităților cu copii. Din echipa centrului fac parte nume cunoscute de specialiști care au obținut performanță în domeniul lor de expertiză și s-au alăturat acestui proiect din dorința de a-i sprijini pe copii să dea valoare pasiunilor și talentelor pe care le au. Printre formatorii de top ai centrului se numără: Cristache Toculeț - formator cu o vastă experiență în domeniul sportului minții, de care se leagă dezvoltarea șahului în Argeș, Mihai Savu – actor îndrăgit al Teatrului Al. Davila, Adriana Mitu - autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“,Flavian Glonț - speedcuber de talie internațională, câștigător al show-ului „Roamânii au Talent” în anul 2015, împreună cu echipa Speedcubing, Prof. Dr. Mihai Cernătescu – absolvent al Universității din Teheran, Prof. Dr. Marius Cârjan - profesor de ,,Istorie universală" și ,,Istoria românilor" cu o experiență de 15 ani la catedră în cadrul Colegiului Național ,,Zinca Golescu" Pitești, Ioan Andi Pițigoi – arheolog, muzeograf și numismat în cadrul Muzeului Județean Argeș.

Nu în ultimul rând, în cadrul programelor desfasurate la Academia Copiilor Inteligenti se ofera consultanță părinților atât individualizat, cât și în grup astfel încât părintele să devină un specialist în dezvoltarea armonioasă a copilului.

Centrul Academia Copiilor Inteligenți este gândit și dezvoltat pentru a-i pregăti pe copii să-și exploreze propriul potențial, dar și pentru a îmbunătăți relația părinte-copil.

Academia Copiilor Inteligenți are ca motto: ”Este mai ușor să construiești un copil puternic decât să repari un adult stricat” (Frederick Douglass).

Mai multe informații despre programele desfășurate în cadrul Academiei Copiilor Inteligenți putetiobtine de pe pagina de facebook Academia Copiilor Inteligenti  sau puteti suna la numarul de telefon-0767.600.130.