Olimpia Doru - Este momentul unei schimbări pe scena politică

olimpiaPe Olimpia Doru o cunoaște foarte multă lume precum o femeie onestă, cinstită, pusă pe treabă și care mereu spune lucrurilor pe nume.

 

La acest moment, Olimpia Doru este secretar general al Partidului România Modernă și Demnă, iar prin acest nou partid, Olimpia Doru anunță că este momentul schimbării.

Așa este, avem un nou proiect politic. Eu în general cred doar în fapte și în implicare și tocmai de aceea am ales această variantă. Tocmai de aceea, îmi doresc ca cei care vor să se implice și care fie nu au făcut politică sau au făcut prea puțin, să vină alături de noi. Este momentul schimbării - spune Olimpia Doru.

Aceasta a vorbit și despre noua formațiune politică, România Modernă și Demnă.

Este un nou curent pe îl transmitem, acela al schimbării adevărate, al faptelor și implicării. Discutăm cu foarte mulți oameni, iar aceștia sunt împărțiți, pe unii îi convingem, pe alții nu. Însă vom face tot ce ne stă în putință să reușim. În general îmi place să dau totul - mai spune Olimpia Doru.

Aceasta a vorbit puțin și despre actuala clasă politică.

Știm cu toții ce se întâmplă și nu ne place deloc. Este loc de mult mai bine, local și național. Este momentul să se schimbe ceva, prin fapte, și nu prin vorbe - 

încheie Olimpia Doru.

Top