Miuțescu - Partidul Naţional Liberal a fost primul partid care l-a susţinut pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României

29066766 1228353520632619 5806820441599246336 nAdrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, despre concluziile Consiliului Naţional al PNL de duminică.

 

Partidul Naţional Liberal a fost primul partid care l-a susţinut pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României şi ne păstrăm, mai departe, această opţiune. În momentul de faţă, liberalii sunt singura variantă politică decentă pe care o au românii şi acesta este motivul pentru care noi suntem determinaţi să arătăm abuzurile PSD şi, ulterior, să venim cu un plan de guvernare care să scoată România din marasmul în care au băgat-o Liviu Dragnea şi partidul său. La Consiliul Naţional de duminică, îndemnul preşedintelui Orban a fost ca fiecare preşedinte de filială să facă opoziţie la nivel local şi să se lupte cu structurile PSD din teritoriu. Noi am făcut întotdeauna acest lucru şi îl vom face în continuare, pentru că judeţul Argeş ar fi meritat să se dezvolte mai mult, având în vedere resursele pe care le are – declară Adrian Miuţescu.

Top