Liderul OT PRO ROMÂNIA - Cer mai multă implicare din partea parlamentarilor

23472359 1420045518121446 208090026154328623 nVă prezentam ieri, activitatea parlamentarilor de argeșeni.

 

Așadar, Simona-Bucura Oprescu, Dănuț Bica și Ionuț Moșteanu conduc în topul eficienței.

În schimb, la polul opus se află Șerban Valeca și Gheorghe Marin - parlamentarii PSD de Argeș.

Lucru care astfel, stârnește multe critici din partea politicienilor argeșeni.

Unii parlamentari argeșeni sunt aleși degeaba în Parlamentul României. Argeșenii au ales parlamentari din ce în ce mai slabi, care nu au făcut nimic pentru județul lor și care au luat sute de milioane degeaba și nu au facut nimic pentru cetățenii care i-au votat.

Ei ar trebui să ne reprezinte interesele, să ne spună păsurile. Dar ei, odată ce s-au vazut în fotoliul lor călduț, au intrat într-o tăcere absolută! La ora actuală, unii parlamentarii și chiar și alesii locali sau județeni nu fac decât să își urmărescă propriul interes, în vreme ce singurii care au de suferit sunt alegătorii.

Senatorii, deputații, aleșii locali sau județenii nu mai trebuie să fie niște „oameni fără chip”, complet necunoscuţi celor care i-au propulsat în parlament sau consilii locale sau județene.

Vreau ca deputaţii, senatorii, aleșii locali și aleșii județeni să meargă prin județ, să aibă faţă umană, să îi cunoască oamenii.

Toți alesii, fie că vorbim de parlamentari, aleșii locali sau județeni, datoria lor este să promoveze România și județul din care fac parte şi să îndrepte ţara în direcţia pro-europeană - spune Bucurel Anin-Nicolae, președintele OT PRO ROMÂNIA, Filiala Argeș.

Top