Tofan și Sofianu - subiecte în care s-au luat de Guvernarea PSD-ALDE

29496241 1235359496598688 8517444404561051648 nConferință de presă la PNL Argeș. Conferința a fost susținută de purtatorul de cuvant, Gelu Tofan si consilierul municipal, Narcis Sofianu. Printre subiectele dezbătute, putem enumera:

 


-drumurile judetene sunt prost intretinute. Nu exista sanctiuni pentru masinile de mare tonaj care depasesc limita admisa. Regia judeteana ar trebui sa poata interveni pentru a aplica sanctiuni
-vrem sa vedem cati asistati social sunt in Arges si de ce nu pot avea un loc de munca
-PNL este partidul unirii, evenimentul de la Corbi este emblematic pentru noi
-IMM-urile nu mai au conturi de trezorerie la Pitesti, ci la Ploiesti si de acolo trebuie sa ridice extrasul de cont. Remarcam lipsa de activitate a parlamentrilor alesi in privinta regionalizarii. Asta a dus la o pierdere de 12 milioane de euro pentru judet.
-daca PSD Arges nu lucreaza pentru interesele acestui judet, pot fi considerati tradatori. Nu este admis sa nu lupte pentru autostrada Pitesti - Sibiu. Ce le face Liviu Dragnea la Bucuresti? Se pierd miliarde anual doar pentru ca nu exista acest segment de autostrada. Valeca e ditamai liderul si nu-l vad facand nimic!!!
-la regionalizare nu se tine seama de Arges! Este o ofensiva la adresa judetului, cu complicitatea parlamentarilor. Institutiile importante sunt la Alexandria si la Calarasi.
-Molivisu? Au plecat multi la furat si, cand s-a aprins lumina, s-au oprit
-mai stiti povestea cu drumul de la Musatesti? L-a luat apa cu totul.
-la dreapta d-lui Manu e o masa amorfa de politicieni care ridica mana la semnalul d-lui Manu. Ce risipa de resursa umana! Noi, opozitia, am luat atitudine cand s-a votat bugetul. Am semnalat toate problemele. Dar suntem prea putini ca sa determinam schimbari.
-tinerii pregatiti in Arges prefera sa plece in alt judet sau in alta tara, fara sa se mai intoarca. Nu exista niciun proiect pentru mentinerea tinerilor capabili in judet. Tinerilor le este scarba de institutiile din Romania! La noi sunt protejate clanurile de infractori, nu tinerii.

Top