Guvernare PSD (ALDE), dar directori PNL!

liderii psd si alde acuzati ca racoleaza consilieriNici politica nu mai este ce a fost și nici liderii politici nu mai sunt cei de altă dată...

 

O demonstrează cel mai bine vremurile actuale. 

În Argeș, spre exemplu, PSD-ul este la putere, și face alianță cu ALDE, însă PNL-ul are încă mulți directori la instituțiile deconcentrate.

Și nici la centru, PSD Argeș nu stă foarte bine... Având persoane în ministere ce le putem număra pe degetele de la o mână...

Revenind la Argeș, deși PSD - ALDE guvernează, PNL impune directorii.

Cristian Cocea este director în cadrul Direcției de Cultură Argeș... O instituție cu activitate 0!

Laurențiu Achimescu este director executiv în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș. 0 instituția cu activitate slabuță.

Nicolae Bădescu este director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Ocupare a Forțelor de Muncă. O instituție, să recunoaștem cu activitate bună.

Violeta Nedelcu este comisar-șef în cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorului Argeș. O instituție cu o activitate bună. 

Geta Armanaschi este director în cadrul Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale. O instituție cu o activitate despre care nici nu știm ce să spunem..., fiind chiar necunoscută.

Toate persoanele enumerate mai sus au fost numite în funcțiile de conducere în timpul guvernării PNL și au reușit să își păstreze funcțiile până în prezent.

În plus, în Argeș există și alte instituții deconcentrate care nu au directori ce provin din alianța PSD-ALDE, Marius Stroescu - APIA, iar enumerarea poate continua...

Ce să înțelegem însă din toate aceste lucruri? Că PSD apreciază oamenii valoroși și îi lasă să conducă? Sau că PSD Argeș nu reușește să își impună nici măcar proprii oameni valoroși?

 

Top