Ponta și Constantin - planuri mari cu PRO ROMÂNIA

646x404proPartidul Pro România, formaţiune al căror principali lideri sunt fostul premier Victor Ponta și fostul vicepremier Daniel Constantin, şi-a prezentat priorităţile politice pentru perioada 2018-2024.

 

Pe lângă persoanele care şi-au anunţat recent înscrierea în Pro România, la eveniment a fost prezentă şi Ecaterina Andronescu, senator PSD, care a precizat că a venit în calitate de „invitat“.

La eveniment au fost prezente şi ultimele persoane care au anunţat intrarea în partid: Ioana Petrescu, Augustin Jianu sau Mihai Sturzu. 

Victor Ponta: Dacă am zis că facem politica altfel, vom incepe la timp acest eveniment. Vom fi scurţi, deşi eu sunt ca un jucător care a fost suspendat 3 ani pe nedrept şi simt nevoia să vorbesc mai mult. Marile partide tradiţionale au o problemă structuralăîn a se schimba. E o obligaţia noastră de a oferi alternativa. Oameni puţini, dar sper că de bună calitate. Sper să repetăm partea bună, nu pe cea rea. La acest proiect am reuşit să conving câţiva oameni. În ultima săptămână 5.000 de oameni s-au înscris. Pro România am vrea să fie prima formaţiunea în care nu doar membrii decid. În partid nu vreau să fie prezent baronetul, oprişanii. Nu vreau doar să facem opoziţie. Vreau ca în momentul când criticăm, să explicăm de ce am făcut asta. Sunt social-democrat, dar cred în elite şi cred că o sociatate nu poate să progreseze cu oameni obedienţi, agramaţi. Vreau în acest proiect şi oameni care ştiu să vorbească limba română şi limba engleză.

 

Top