Gerea îl taxează dur pe Daniel Constantin

38779276 2064709603846513 3382817955745103872 nImediat, în apărarea lui Călin-Popescu Tăriceanu, cu privire la acuzele venite de la Daniel Constantin, a sărit Andrei Gerea.

 

Ce-ai făcut Bobiță? Iar te-ai băgat în seamă?

Citeam astăzi articolele care au apărut în presa centrală după emisiunea lui Călin Popescu-Tăriceanu de la Antena 3 de marți seară. Nu mică mi-a fost surprinderea să văd că printre părelologii de serviciu s-a numărat și „Ăla Micu”, pentru cei care îl cunosc, pentru restul cetățenilor #DanielConstantin.

Acest personaj cunoscut mai degrabă prin porecla pe care și-a dobândit-o grație „calităților” sale de lider politic, s-a trezit (oare pentru a câta oară?) să muște mâna care l-a hrănit. „Ăla Micu” uită cum în 2016 datorită imaginii lui Călin Popescu-Tăriceanu a mai câștigat un loc călduț în Parlament, acolo unde face umbră scaunului de parlamentar, pentru că relevanța activității sale ca parlamentar este egală cu zero. 
De la un fost ministru, unul foarte bun cum îi place să creadă despre el, m-aș fi așteptat ca aportul său la activitatea Parlamentului, la îmbunătățirea domeniului pe care l-a păstorit ca ministru, cel al agriculturii, să fie însemnat. Însă, Daniel Constantin e tare în clonț doar când vine vorba să îi atace pe liderii politici adevărați.

Daniel Constantin se scaldă de o bună perioadă de timp într-un anonimat politic în care nimeni nu îl mai bagă în seamă. „Ăla Micu” e capabil doar de lucruri mărunte, și anume să mintă, să trădeze și să acuze. Sub nicio formă nu poate Daniel Constantin să facă analize politice. 
Oportunistul și șantajistul domn Constantin vorbește de trădarea lui Călin Popescu-Tăriceanu a partenerilor din PSD. E ca și cum ar vorbi de funie în casa spânzuratului. Adică trădătorul alegătorilor ALDE, al colegilor săi de partid vine și face scenarii abracadabrante despre coaliția de guvernare. Până acum, Daniel Constantin a reușit să îi umple de lehamite pe toți partenerii politici cu care s-a aliat, iar prin scenariile fantasmagorice de astăzi continuă să o facă. Să stea fără de grijă Daniel Constantin, coaliția este solidă și funcționează foarte bine.

P.S. În locul ăluia Micu mi-aș face griji pentru viitorul politic, pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă. În 2016 a avut noroc cu Călin Popescu-Tăriceanu de a ajuns în Parlament - a notat acesta.

Top