Dragnea pierde filiale din cauza unui deputat argeșean

cGcmdz01ODAmaGFzaD04OTUwN2ZmZjMxMDA1MTQyZjFlZjdlYmQ1MTY4MDNjZQ.thumbPe zi ce trece, tot mai mulți social-democrați se poziționează în tabăra anti-Dragnea, condusă informal de vicepremierul Paul Stănescu și primarul general, Gabriela Firea. Ultima filială care ar fi întors armele, potrivit unor surse citate de Ziua de Cluj, este PSD Cluj, organizație condusă interimar de Horia Nasra.

 

Președintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, admite discuția cu deputatul Cătălin Rădulescu, dar susține, pe contul său de Facebook, că „nu a fost o ceartă” și că filiala nu ar fi luat vreo decizie politică „în aceste zile”.

Pentru PSD Cluj opoziție și altă tabără înseamnă Emil Boc și Alin Tișe, nu în interiorul PSD”, mai scrie Nasra.

Decizia ar fi fost luată, potrivit jurnaliștilor de la Ziua de Cluj, în ședința de marți, după un schimb de replici acide pe care l-ar fi avut, în ședința grupului parlamentar PSD, „deputatul mitralieră”, Cătălin Rădulescu, ex-premierul Mihai Tudose și ex-vicepremierul Marcel Ciolacu.

Discuțiile ar fi început după ce Cătălin Rădulescu ar fi propus sancționarea Gabrielei Firea pentru criticile aduse lui Liviu Dragnea. Propunerea a fost respinsă de Tudose și Ciolacu.

Potrivit sursei citate, numărul filialelor anti-Dragnea ar fi ajuns la 16, iar alte șase organizații ar fi indecise.

PSD Cluj face parte din lista celor 11 filiale pentru care, la propunerea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv de la Neptun a decis organizarea de alegeri pentru funcția de președinte al organizației.

Top