Rădulescu îl apără pe Dragnea

Cătălin RădulrescuDeputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu sare în apărarea lui Dragnea în scandalul de la vârful PSD.

 

"Puciștii de frăție ! Iată cum stau lucrurile : niște colegi și colege, ajunși in funcții numai și numai datorită lui Liviu Dragnea , pentru ca nu ii recomanda nici fata , nici caracterul , nici studiile ( ba greșesc pe unii ii recomanda studiile la SRI ) , nici calitatea umană , și pe care in primul rând i-a unit interesul personal ,împotriva interesului de partid și a interesului național , au hotărât ei , care de mulți ani pleacă prin vacante împreuna și își împart afacerile , sa facă un puci împotriva unui președinte ales de toti membrii de partid și care a dus la ultimele doua alegeri, partidul la scorul electoral pe care niciodată partidul nostru nu l-a avut . Ok . Toate bune și frumoase , numai ca membrii Psd din toată țara trebuie sa știe mai multe lucruri :

  1. Ca puciștii ăștia , frați de servicii și de interese , vor sa bage partidul nostru in opoziție ;
  2. Ca tot circul făcut de unele și unii , e pentru ca : sunt terenuri pe sub Elcen și pe la centura cu valoare pentru ei , ca le-a scăpat afacerile din aeroport , ca mai aveau de făcut una - alta dar au fost scoși repede din guvern pe usa din dos , ca un fost ministru al transporturilor a refuzat sa-i dea unuia mai colorat sa facă și el una de-un leu , ca unul din ei care vindea cârnați pe vremuri , e nemulțumit ca nici bunica-sa nu credea ca o sa ajungă deputat daramite viceprim-ministru iar alții care pe vremuri conduceau tractorul iar acum se mira doamne unde a ajuns și care mai nou face vizite lângă București ca nu ii mai place lângă Arges . Ei Gașca asta , au înșelat încrederea electoratului Psd , au înșelat încrederea primarilor Psd , au înșelat încrederea parlamentarilor Psd și a romanilor in general . Ce , ati crezut ca va lasa Iohanis la guvernare pe voi , numai sa il dați jos pe președinte ? Sau ca ne pacăliți pe noi cu scrisoarea ca sa blocați toate modificările la legile justiției , la codurile penal și de procedura penală , pentru anularea protocoalelor și blocați amnistia și grațierea , la comanda statului paralel ? Cum sa puneți pe unul , care accepta sistem de înregistrare SRI in sediul Psd -ului și e denunțător intr-un dosar , sa semneze scrisori in care sa ne spună ca din cauza lui Liviu Dragnea nu vor trece aceste modificări ? Cum sa puneți pe altul care mergea la vânători cu Omar Haisam sa ne explice ca Liviu Dragnea e vulnerabil ? Cum sa puneți pe altul care lua bani pe vremuri de la un anumit Cosma , păcălindu-l ca il salvează , și care e mort după lucrări semnate de Coldea sa ne povestească ca el ca nu e el cu statul paralel ? Sau pe altul care își reneagă ministrul pentru ca achiesează la cererile lui ilegale ? Însă da , e o vinovata principala , care a crezut ca făcând show-uri la tv devine vedeta partidului și a natiunii , aceasta Peron a României.

Am fost , prieten cu unii dintre voi , am crezut ca luptam toti împotriva abuzurilor la care am fost supuși ani de zile , am crezut ca mergem împreuna pana la capăt , am crezut ca vreți sa facem ceea ce am promis romanilor , ca vreți liniște , ca ne lăsați sa facem toate proiectele pentru romani . Dar m-am înșelat . Partidul nostru este o familie mare , cu oameni minunați , dar care niciodată nu va accepta trădătorii , oamenii statului paralel , delatorii , ipocritii, oportuniștii morți după funcții . Da aveți dreptate , in câteva lucruri : nu ati meritat funcțiile politice și administrative pe care vi le-a dat Liviu Dragnea și partidul , nu meritați încrederea electoratului Psd , a primarilor Psd . Mulți dintre voi nu puteți discuta 30 de minute la vreo televiziune dar aveți pretenții . Da repet , a greșit Liviu Dragnea când v-a dat încredere și funcții . La toti . Dar v-am simțit pe toti de mult . Nu pot sa iubesc sulfele care își pun amantele in funcții importante in parlament , sulfele taraniste care au ajuns secretari generali , libidinosi și cu fete de speriat copiii. Nu pot iubi , trădătorii , imbarligatorii și cei cu doua fete . O sa plâng când veți pleca și vreau sa va văd fetele de mâine incolo . Sunteți niște ratați . Dar așa cum e finalul filmelor “ The end “ . Același Deputat Catalin Marian Radulescu." a scris Rădulescu.

Top