Şedinţa PSD! Zilele viitoare, şedinţă pentru remaniere

ffsComitetul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ambele tabere au purtat negocieri dure pentru a-şi asigura un sprijinul a cât mai multe organizaţii. Viorica Dăncilă a luat cuvântul şi le-a spus colegilor săi că va merge alături de echipa care a propus-o în urmă cu câteva luni, susţinându-l astfel, în continuare, pe liderul PSD,  potrivit unor surse participante la şedinţă.

Cu toate acestea, o remaniere guvernamentală este încă pe masa social-democraţilor, printre cei care ar urma să plece fiind ministrul Culturii, George Ivaşcu.    

Social-democraţii vor avea o nouă şedinţă de Comitet Executiv în următoarele zile, potrivit unor surse participante. „Apele s-au liniştit“, conform acestora.   

Printre primele persoane care au luat cuvântul au fost Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu. Nu i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.   

 

Top