Drăghici - un nou mesaj pro Dragnea!

liviu dragnea mircea draghici și serban valecaDeputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici, cel care are mai multe funcții în PSD la nivel național este cel mai fericit după victoria înregistrată de Liviu Dragnea în fața contestatarilor.

 

“Am depășit una dintre cele mai grele etape din viața partidului. Sper ca, după votul de astăzi, după discuțiile din ședința Comitetului Executiv Național, atacurile din interiorul partidului să înceteze. Eu știu ce este dialogul, nu complotul, nu ura, nu boicotul. Deciziile care s-au luat până în acest moment în PSD s-au luat cu acordul tuturor factorilor decizionali.

Așa cum am văzut în Comitetul Executiv de astăzi, există o largă majoritate care își dorește stabilitate, cu Liviu Dragnea în fruntea partidului. Trebuie să înțelegem că unitatea partidului este cea mai importantă. Acest moment este unul foarte sensibil, pentru că deciziile de astăzi vor influența România de mâine. Dacă noi cedăm, tot acest război se va transforma în victoria statului paralel.

Sunt convins că liderii PSD vor lua cele mai înțelepte decizii pentru a putea continua și pentru a ne putea duce la bun sfârșit programul de guvernare. Un program de guvernare cu rezultate care sunt recunoscute până și de presa cu o politică redacțională de dreapta. Dumnezeu sã ne ajute!” a spus Mircea Drăghici.

Top