Primarii PNL vor să îl dea jos pe Miuțescu!

bad8fa8c710c48541a13c31575c7b5ea XLLa Pitești a avut loc o conferinţã de presã la care au participat primarii PNL care sunt nemulţumiţi de conducerea partidului. 

 

Noi vrem să îmbunătățim conducerea PNL Argeș. Avem nevoie de o conducere credibilă. Nu ne dorim decât să schimbăm culoarea în judeţul Argeş - a spus primarul Ion Baicea. 

I-am reproșat domnului Miutescu un singur lucru: nu avem candidat la CJ, la Primăria Pitești. Toți cei care au intrat în partid vizează funcții de deputați și senatori - a spus primarul Ion Dumitrache.

Eu și pentru alegerile prezidențiale am spus și am și acționat că-l susțin pe Iohannis. Și anul acesta, ca și în alte campanii, am pus bannere cu poza mea, pe care scria: “Virgil Baciu îl susține pe Iohannis”. Conducerea PNL face o şedinţã cu organizațiile din comunele în care erau montate bannerele. Au fost două subiecte discutate: cum mi-au dat voie să pun bannere cu mine și Iohannis și cine a semnat scrisoarea către conducerea centrală a PNL - a spus Virgil Baciu.

 

Top