Maria Dinu - mesaj după ce a pierdut alegerile de la PSD Argeș

BF771C6B 2D7A 41A2 BBD47BCDC2AE2BEC "La finalul competiției interne, în care am ales să prezint în fața membrilor PSD un proiect politic bazat pe muncă și o echipă menită să răspundă semnalelor transmise de electorat, am luat act de hotărârea majorității, care a optat pentru programul susținut de domnul Ion Minzâna și echipa sa. Îl respect pe domnul Minzână (așa cum am spus și în timpul alegerilor de vineri) și mai ales respect votul colegilor mei. Felicit echipa câștigătoare. 

 

Îmi place să cred despre mine că sunt un om corect care a muncit pentru PSD în ultimii 20 de ani și care a participat în mod activ în toate bătăliile politice duse de partidul meu. Și prima regulă este aceea că, într-o competiție, învingătorilor trebuie să li se dea șansa să demonstreze că proiectul care a cucerit electoratul este cel mai potrivit, cel mai eficient, cel care va garanta si alte victorii. Le doresc succes colegilor în aceast demers!

Am intrat în alegerile din PSD din dorința de a aduce în fața cetățenilor din județul Argeș oameni buni, pe care organizația noastră îi are de mult timp, oameni care merită valorificați și prezentanți electoratului ca fiind un răspuns la etichetele nedrepte puse PSD-ului de-a lungul timpului: că suntem depășiți, că suntem corupți, că suntem incapabili să prezentăm oameni noi și proiecte de succes. 

Am gândit așa: oricât de mult inerția sau instinctul de autoconservare ne-ar face să amânăm acest moment, mai devreme sau mai târziu ne vom lovi de aceeași lecție primită de la electorat, iar lecțiile neînvățate se plătesc cu pierderi și mai mari. Mi-am dorit să recâștigăm încrederea cetățenilor și să facem din PSD Argeș un partid mai atractiv. Nu a fost vremea potrivită pentru o astfel de abordare. Partidul nu a fost poate pregătit încă. 

Celor care au crezut și care m-au susținut le mulțumesc! Pe toți, indiferent de poziția domniilor lor, îi felicit pentru că și-au exercitat dreptul de a decide viitorul organizației și linia pe care aceasta va merge mai departe. Cel mai important lucru este ca din această competiție internă să ieșim uniți și determinați să câștigăm următoarele două tururi de alegeri. Rămân cu convingerea că PSD este partidul care reprezintă cel mai bine și cel mai autentic nevoile și așteptările tuturor românilor, indiferent de vârstă, condiție socială sau statut profesional, cel mai mare și mai puternic partid politic din România, cu cea mai bună rezervă de cadre. Pentru a demonstra această credință este nevoie de muncă și unitate.  Acestea sunt valorile la care îndemn toți oamenii din PSD Argeș, oameni capabili și harnici pe care nu voi înceta niciodată să îi respect. 

Cu sinceritate, Maria."

Top