Antrenamente inedite la malul mării! Sportivii și părinți au intrat în pregătire

26677873 1647033291984839 4043803328151247937 oLa malul mării, lucrurile merg bine pentru Ashihara-Karate. Ștefan Ghițulescu, antrenorul de aici a reușit un antrenamente comun, sportivi și părinți. Totul a fost inedit și a oferit noi motivații. Anul 2018 se anunță plin pentru sportivi.

 

Cum stau lucrurile în sălile de la malul mării?

În sălile de Ashihara de la malul mării s-a început pregătirea pentru anul competițional 2018. La sala din Ovidiu deja am suplimentat cu un antrenament, urmează ca și la grupele de la Constanța să facem la fel.

Antrenamente inedite, înțelegem...

Săptămâna trecută am făcut un antrenament pilot ca sa zic așa: Am cerut copiilor să aducă câte un părinte (mămică, tătic, bunic) ca să facă și ei un antrenament de Ashihara. Antrenamentul a avut dublu scop: am vrut ca și părinții să simtă efortul depus de copiii lor la antrenamente și un alt scop, sportivii care erau mai delasători și mai puțin motivați să vadă cum o mămică sau un tătic reușește să facă anumite exerciții fără probleme, iar astfel, cu siguranța vor putea și ei.

Cum a fost totul?

A fost surprinzator de plăcut ca la invitația făcută de mine, să văd aproape 50 de părinți pregătiți de antrenament. Am luat serios în calcul și infințarea unei grupe pentru părinți deoarece le-a plăcut foarte mult.

Un obiectiv în 2018?

Să aducem cât mai multe medalii pentru club, să vedem câțiva campioni naționali de la Constanța și de ce nu, să reprezentăm Constanța cu câțiva sportivi la campionatele mondiale.

Top