Candidat la FRF - susținut în Argeș!

29063599 1888249711246893 1103457130762993664 nÎn Argeș a ajuns astăzi Ionuț Lupescu, cel mai important candidat la alegerile FRF.

 

În prima parte a zilei de astăzi m-am întâlnit cu membrii afiliați din județul Argeș. Le-am transmis că vreau ca, până la sfârșitul anului, să ajung în Parlament cu o lege care să creeze condițiile pentru dezvoltarea sportului. Sunt foarte încrezător că voi avea succes. Legiuitorul asteapta un partener credibil în fotbal. Aceasta este cea mai mare problema a fotbalului nostru: credibilitatea.

Sportul trebuie să devină o prioritate, la nivel național. Le-am transmis oamenilor de fotbal din Argeș că am de gând să îmi folosesc toată credibilitatea acumulată atât ca jucător, cât și ca oficial al UEFA, pentru a convinge decidenții politici să ne așezăm la masă și să facem împreună legi de susținere pentru sport.
O altă problemă discutată, și aceasta strâns legată de componenta legislativă, este cea a finanțărilor. Le-am transmis informațiile primite de la specialiștii cu care m-am consultat: există suficienți bani în piață, aceasta situându-se la nivelul anului 2008, problema este însă aceeași: credibilitatea. În prezent, în zona fotbalului, mediul de business nu are un partener de dialog credibil și nu este tentat să investească. Îmi doresc să schimb această percepție și știu că am capacitatea să o fac - spune Ionuț Lupescu.

Top