Karateka de la FC Argeş, campioni naţionali!

0B8EAA90 FF2F 4659 A6C021812834E8BFPe 14 şi 15 aprilie, la Izvorani au avut loc două competiţii de amploare organizate de Federaţia Romană de Karate: Campionatul Naţional Universitar de Karate Interstiluri şi Campionatul Naţional de Karate Interstiluri pentru Juniori şi Seniori.

 La aceaste întreceri au avut drept de participare primii 6 sportivi clasaţi pe fiecare stil de karate afiliat la FRK. Rezultatele obţinute de componenţii secţiei de karate ai clubului FC Argeş au fost deosebite în contextul în care cele două competiţii nu s-au pliat foarte bine pe calendarul competiţional iniţial, întrucât pe data de 18 aprilie sportivii secţiei pleacă la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF de la Istanbul. La cele două competiţii, karateka de la FC Argeş au câştigat 6 medalii, dintre care 2 de aur, 1 de argint şi 3 de bronz.

Rezultatele clubului FC Argeş:

CN Universitar:

-Tudor Gabriela – locul 1 kumite cat.-55kg

-Dima Alexandru – locul 1 kumite cat. -75 kg

-Ghiţă Andrei – locul 2 kumite – 67kg

-Ioniţă Ştefăniţă – locul 3 kata

CN Interstiluri :

– Pană Alexandra – locul III Kumite seniori– 65KG

– Dumitrescu Ştefan – locul III kumite juniori – 70kg

– Ghiţă Andrei – locul V – kumite seniori – 65kg

– Dima Alexandru – locul V kumite seniori – 70 kg – retras ca urmare a unei accidentări deşi conducea cu 5-1 şi avea şanse foarte mari să intre şi în finală(sportivul pe care l-a condus cu 5-1 şi în faţa căruia a abandonat a şi cîştigat finala).

– Tudor Gabriela – locul V – accidentată( nu a putut accede mai departe din cauza problemelor medicale).

Top