Născut să fie Campion!

33530515 2229711640586016 4133071299800989696 nEriko Nițu a participat la Naționalul de KickBoxing KickLight și Light Contact, întrecere ce a avut loc la Pitești. Sportivul a avut parte de rezultate foarte bune.

 

Eriko, cum ai rezuma totul?

A fost o competiție care a durat aproape 10 ore și la care au participat aproximativ 250 sportivi. Eu am avut cinci lupte care s-au desfășurat pe parcursul întregii zile. Finala a fost la ora 21, iar cu meciul meu s-a închis și competiția.

Cum te-ai simțit în concurs?

Cu toate că am fost obosit după o zi întregă de stat fără odihnă și masă, am avut lângă mine pe sensei Marius Cocean, antrenorul meu, colegii de la club, colegii de la Ashihara Karate și părinții, iar cu toții m-au motivat și am reușit să fac o finală frumoasă cu un sportiv bun, fostul campion național la această categorie. Am câștigat  cu o decizie de 3-0. Mulțumesc frumos tuturor susținătorilor precum și galeriei pe care am avut-o.

Ce urmează pentru tine?

Urmează sâmbătă să particip la Ashihara Karate la Gethika Cup Constanța, aici unde de patru ani consecutiv sunt campion. Sper să nu dezamăgesc și să mă mențin și anul acesta numărul 1, cu toate că o să lupt la o categorie mai mare.

Apoi?

În toamna o să fie Campionatul Mondial de Ashihara Karate care se va ține în Kazahstan. Îmi doresc foarte mult să ajung acolo, să reprezint România, dar se pare că nu o să reușim să adunăm întreaga sumă de bani pentru a putea face posibilă deplasarea mea acolo.

Top