Locul II la Campionatele Mondiale

b5ad7bf4 d316 43dd a60d 176939863dd3Rezultat de excepție pentru ACS Onix Dance. Locul II la secțiuna acro - dance grup la Campionatul Mondial DanceStar din Croația. 

 

ACS Onix Dance a participat la Campionatul Mondial DanceStar din Porec, Croația.

Aici au fost participante 30 de țări.

Concursurile DanceStar sunt organizate sub egida ESDU peste tot în lume de mai mult de 15 ani și, în mod tradițional, finala DanceStar World Dance Masters a fost organizată în Porec, Croația.

În fiecare an, organizatorii încearcă să surprindă participanții cu ceva nou și interesant. Noi orașe participante, noi reguli și categorii și un nou look pentru finala DanceStar, World Dance Masters

Echipa ACS Onix Dance a fost singura din România calificată la Secțiunea Acro-dance - grup, categoria Children.

În urma competiției. rezultatul a fost pe măsura muncii, așadar vicecampioane mondiale (locul II) la secțiunea acro - dance grup, iar la Solo am obținut locul 7 din 20. Pe parcursul perioadei competițioanale, sportivele au participat la work-shop-uri susținute de Almira Osmanovic, Zoltan Katona, Marty Kudelka.    

În continuare, ACS Onix Dance urmărește competițiile internaționale și viitoarele calificări mondiale de la Dance World Cup.

image 6483441

Echipa a fost formată din: Stroe Daria, Bocancea Amalia, Ionescu Alicia, Ciurea Lorena, Florea Anca și Dina Aida - coordonate de antrenor Zgreaban Elena Cristina. 

Top