Eriko - sportivul-neobosit!

35546755 2244672029089977 1033379572483096576 n images noi thumb medium770 400Neobositul Eriko Nițu a avut succes din nou la precedentul concurs. De data aceasta a fost altceva decât Ashihara-Karate.

 

Am participat la trei stiluri diferite de kickboxing şi am reuşit să urc pe podiumul mondial câştigând medalia de argint la două dintre stiluri şi medalia de bronz la altul. Am fost la un pas de a câştiga Cupa Mondială, după 9 meciuri disputate la intensitate maximă. Am pierdut printr-o penalizare în ultimele secunde, în faţa unui adversar rus în finală. Aşa am obţinut locul 2 Kick-Light (două titluri) şi locul 3 Light Contact - spune sportivul.

Pentru acesta, gândurile următoare se îndreaptă spre Ashihara-Karate, în Kazahstan fiind programat Mondialul.

În perioada următoarea vreau să mă axez pe Mondialul din Kazahstan, aici unde am nevoie de susţinere financiară pentru a ajunge. Însă, sigur voi avea rezultat bun acolo la Ashihara-Karate - mai spune campionul.

Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi încurajat cu mesajele frumoase dar în mod deosebit familiei. Au fost fost mereu aproape de mine şi m-au susţinut şi încurajat necondiționat! Mulțumesc frumos, Sensei Marius Cocean, mulțumesc frumos, Sensei Mihai Vătafu, fără sprijinul şi încrederea acordată nu aş fi realizat asta! - este un alt mesaj al sportivului.

Top