Sportiv Ashihara-Karate, cu rezultate foarte bune la Bacalaureat

33207281 187343795428119 869419762893979648 nAndrei Cristina este sportivul de la Ashihara-Karate Pitești, ce în acest an a trebuit să depășească un hop important.

Sportivul a susținut și a trecut cu brio Examenul de Bacalaureat. Pentru sportiv au fost medii mari la cele 3 probe - 9,55, 10, respectiv 9.80. 

 

Andrei, cum ai rezuma rezultatele?

Rezultatele de la Bacalaureat au fost foarte bune, și de ce nu, așteptate. Fiecare mică greșeală a costat, însă mă declar foarte multumit.

Au fost greu de îmbinat, sportul și școala?

Nu a fost chiar deloc greu, dimpotrivă: antrenamentele m-au ajutat să echilibrez oboseala acumulată în timpul orelor de studiu cu relaxarea, care s-a dovedit esențială.

Cam cât timp ai alocat Examenului de Bacalaureat?

Pentru Bacalaureat nu am studiat decât două săptamani, deoarece în decursul anului m-am pregatit pentru examenul din august de la facultate. Sigur, istoria studiată pentru facultate mi-a oferit un sprijin solid la cea de-a doua probă.

Ce îți dorești acum, unde te vei înscrie?

La Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza".

Cui ai vrea să mulțumești?

Părinții au fost cei care acasă mă încurajau și m-au împins să îmi depășesc limitele, însă am beneficiat și de un sprijin didactic solid din partea profesorilor care mi-au oferit îndrumare în timpul orelor de curs și celor suplimentare, dar și de susținerea colegilor de la dojo.

Top