Panait vrea medalie, Preda boxează la Campionatul European

4A06AA2F 7C40 4EDF 83974C9405B6965DÎn perioada 8-14 octombrie, la Târgu Mureş va avea loc Campionatul Naţional de box pentru juniori, întrecere la care şi-au anunţat participarea cei mai buni pugilişti din ţară.

CSM Piteşti - FC Argeş va fi reprezentat la acest concurs de Eduard Panait care va urca în ring la categoria 56 de kg. Sportivul pregătit de antrenorul Ioniţă Mărăşescu are ca obiectiv la acest concurs câştigarea unei medalii, indiferent de culoarea acesteia.

 Preda boxează la Campionatul European

Cei mai buni pugilişti juniori din Europa vor fi prezenţi la Campionatul European din Rusia care va avea loc în perioada 9-17 octombrie. Din delegaţia ţării noastre care se va deplasa la Anapa face parte şi piteşteanul Adrian Preda care va urca în ring la categoria 54 de kg. Sportivul legitimat la FC Argeş este om de bază al lotului naţional de juniori şi este pregătit la echipa de club de antrenorul Ioniţă Mărăşescu. Tehnicianul este convins că elevul său are şanse mari de a urca pe podium dacă va boxa la adevărata sa valoare.

Top