Primarul Cornel Ionică a comentat posibila venire a FCSB la Pitești

46287520 1211607342313375 917823155261669376 nDupă ce primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a închis Arena Națională din cauza suprafeței terenului care la derby-ul Dinamo - FCSB, de acum câteva zile, s-a prezentat în condiții execrabile, nemulțumind staff-urile celor două echipe, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că intenționează să caute o altă locație unde echipa sa să își dispute meciurile.

 

Una dintre variantele luate în calcul de finanțatorul roș-albaștrilor este stradionul Nicolae Dobrin din Pitești: "Pentru moment o să jucăm la Pitești", a precizat Becali miercuri seară la Digi Sport. În eventualitatea în care oficialii roș-albaștrilor vor fi primi acceptul de a evolua la Pitești, FCSB ar urma să joace pe stadionul Nicolae Dobrin partidele cu Gaz Metan Mediaș (1 decembrie), Viitorul Constanța(8 decembrie) și CFR Cluj (20 decembrie).

#”În fotbal nu trebuie să avem încrâncenări!”

Primarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică spune că a avut până acum doar o simplă discuție cu oficialii FCSB pe acest subiect, însă nu a luat nici o decizie: ”Până în acest moment nu am primit nici o solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza și vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuție de principiu pe acest subiect. Am văzut și eu reacțiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Pitești pentru aceste trei meciuri. Piteștenii trebuie să știe că noi îi prețuim pe suporterii lui FC Argeș, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări!. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent și în condițiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Știu că oamenii își doresc să vadă meciuri de Liga I pe acest stadion. La Pitești au mai jucat acum câțiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova și nu au plecat cu nimic de la stadion!. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră!”.

Top