Val de pensionări în sportul argeșean!

1236 13 AchimescuSportul argeșean se confruntă cu un val de pensionări.

 

2019 este anul în care atât Gheorghe Dinu – directorul CSM, cât și Laurențiu Achimescu – directorul DJST Argeș, vor ieși la pensie.

Dinu așteaptă pensia, în timp ce Achimescu vrea prelungirea cu orice preț

Dacă Gheorghe Dinu își așteaptă pensia liniștit, lucrurile nu stau la fel și pentru Laurențiu Achimescu – cel care mai vrea încă trei ani în fruntea sportului argeșean.

În luna martie a lui 2019, Dinu se va pensiona și va lăsa locul probabil lui Sorin Căprărescu, cel pe care în ultima perioadă l-a luat sub aripa sa la CSM Pitești.

În schimb, deși în luna februarie a lui 2019 același lucru ar trebui să îl facă și Laurențiu Achimescu, acesta nu se împacă deloc cu ideea pensionării și face drumuri dese spre Capitală pentru ca MTS-ul să îi prelungească mandatul cu încă trei ani. Rămâne de văzut și dacă se va întâmpla acest lucru.

Încă trei ani – după pensie

Conform noii legi, după împlinirea vârstei de pensionare şi a stagiului minim de cotizare, angajații mai pot lucra maximum trei ani. În acest fel, Laurențiu Achimescu încearcă să profite de lege și să rămână în sistem.

Descentralizarea poate schimba totul

Legea descentralizării poate strica totul. Conform legii, CSM Pitești ar merge la Primăria Pitești și s-ar unii cu FC Argeș. În schimb, DJST Argeș ar merge la Consiliul Județean Argeș și este astfel greu de crezut că Achimescu va fi menținut director, acesta fiind recunoscut pentru afinitatea PNL și pentru faptul că nu a făcut mare lucru pentru sportul argeșean.

descărcaredinu

Top