Exclusiv! Laurențiu Achimescu este "out" de la DJST Argeș!

profesorLaurențiu Achimescu, omul care ani buni a condus DJST Argeș (rezultatele manageriale le știm cu toții) este out.

 

Cum acesta împlinește 65 de ani chiar în această săptămână, este obligat să iasă la pensie.

Mai mult, de la Ministerul Tineretului și Sportului a sosit la DJST Argeș, decizia prin care Achimescu își încheie activitatea la DJST Argeș.

Achimescu a dorit prelungirea

Cu decizia, Achimescu se va împăca greu. Din timp, acesta a încercat să profite de somnolența partidelor aflate la guvernare și să obțină prelungirea mandatului.

Însă, MTS nu a fost de acord!

Dan Oprea - numit director executiv

În locul lui Achimescu va fi numit direct de MTS, Dan Oprea, cel care era numit adjunct al instituției prin plecarea lui Adrian Bughiu la Prefectura Argeș, ca subprefect. Apoi, cel mai probabil va fi organizat concurs la sediul MTS, pentru noul director al DJST Argeș.

Cine sunt favoriții?

Deocamdată este liniște totală cu privire la noul director al instituției. Cel mai probabil PSD va avea oameni pe care să îi arunce în luptă. În joc poate intra chiar Dan Oprea, cel care în ultima perioada a fost un apropiat al ALDE. 

Însă, un lucru este cert. Candidatul trebuie să fie bine pregătit, mai ales că va fi concurs de funcționar public. În plus, în ultima perioadă, o serie de concursuri ale MTS au fost în atenția presei centrale...

 

 

Top