Dică - anunţ oficial! Piteşteanul revine la FC Argeş

dica 2Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a precizat însă că s-a înţeles cu FC Argeş, echipă pe care a reuşit să o promoveze în Liga 2, în sezonul 2016-2017, după care a semnat cu FCSB.

 

Nicolae Dică: "Suntem înţeleşi"

"Eu vă spun că deocamdată se vorbeşte despre Edi, el este cel care trebuie să decidă dacă va merge la Steaua. Eu sunt aproape de FC Argeş, suntem înţeleşi 99%, am făcut acolo o strategie pentru acest club, este clubul la care m-am format ca jucător, iubesc foarte mult acest club şi îmi doresc ca la un moment dat acest club să ajungă în Liga 1. Deocamdată nu am semnat contractul. Simt nevoia să merg, să am rezultate la altă echipă, să demonstrez că pot deveni un antrenor foarte bun", a adăugat Dică.

Apoi, fostul internaţional, cel care era alintat "Nick" de către foştii săi elevi de la FCSB, s-a referit din nou la subiectul momentului. Cu toate că spune că are un acord cu FC Argeş, Dică lasă deschisă portiţa revenirii la FCSB, mai devreme sau mai târziu.

"Eu m-am bucurat că patronul echipei s-a gândit din nou la mine. Şi s-a gândit la mine nu că a văzut că sunt eu un băiat bun. Nu este adevărat. OK, mă consider un om cu un caracter OK. A spus şi dânsul că am renunţat la nişte bani. Pentru mine, banii nu sunt pe primul plan în această meserie. Consider că s-a gândit la mine pentru că ştie ce am făcut acolo şi lucrurile bune pe care le-am făcut, să le pun din nou în practică, dacă ar fi să ajung vreodată la Steaua. Ştiu şi lucrurile unde am greşit. Eu spun că viitorul meu este în antrenorat şi atunci când voi avea o ofertă concretă de la un club, voi spune merg sau nu merg", a încheiat Nicolae Dică.

Top