CSM Piteşti şi DJST Argeş - instituţii ce vor avea noi directori

62590566 1758204400990985 6197616565219753984 nMinistrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei a fost prezent sâmbătă în Argeş.

 

Acesta a venit la Piteşti, la invitaţia lui Şerban Valeca, la Piteşti având loc Europenele de Karate.

La vizită nu a fost prezent însă niciun subaltern al ministrului din teritoriu, şi ne referim aici la directorii de la CSM Piteşti, DJST Argeş, CCS Piteşti şi CSN Bascov - semn clar că relaţiile directorilor cu MTS-ul sunt unele reci.

La CSM - director nou din luna iulie

La CSM Piteşti se aşteaptă numirea unui nou director chiar în startul lunii iulie. În cărţi se pare că ar fi Georgiu Gingăraş, cel care în trecut a fost ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi deputat de Argeş. Gingăraş este în acest moment adjunct la CSN Bascov şi se pare că încearcă să profite de lentoarea din PSD Argeş şi să prindă postul de la CSM. În plus, Gingăraş are şi sprijinul lui Gheorghe Dinu, cel care dacă nu va mai prinde o prelungire la CSM Piteşti, va încerca să îl sprijine pe Gingăraş.

În acest moment, Gingăraş nu are vreun mare sprijin politic, acesta fiind şi dezavantajul său, în 2016, Gingăraş candidând la Primăria Bascov din partea PAM.

La DJST - concurs rapid

Şi la DJST Argeş va fi un nou director. Actualul director numit pentru 6 luni, Liviu Popescu a beneficiat de sprijinul lui Mircea Drăghici în momentul numirii. Cum Drăghici a făcut un pas înapoi în PSD, şansele lui Popescu să rămână director sunt tot mai mici.

Mai mult, în numirea pe 6 luni se specifică faptul că în această perioadă va fi organizat concurs pe postul de director.

 

Top