Dică a tras concluziile după eşecul cu bănăţenii

67673407 1395137387293702 829390117939445760 nNicolae Dică, managerul lui FC Argeş, a tras concluziile care se impun după eşecul de marţi seară cu Ripensia Timişoara. 


Oficialul clubului nostru spune că echipa trebuie să meargă mai departe şi să se mobilizeze la maximum la următoarele jocuri.

Tehnicianul grupării din Trivale vrea ca jucătorii săi să nu mai repete greşelile făcute în partida cu bănăţenii: "Ne aşteptam să avem o partidă grea, i-am şi avertizat pe băieţi în această privinţă. A fost un joc dificil. Ştiam că întâlnim o echipă cu jucători cu experienţă în Liga 2 şi care are un antrenor bun ce-şi organizează defensiv foarte bine echipa. Ştiam că pe faza ofensivă vor juca multe mingi lungi. În prima repriză, noi am reuşit să avem o posesie bună, dar am suferit în ultimii 30 de metri. Nu am reuşit să luăm acţiuni individuale de unu contra unu, să aducem mingi în careu, nu am reuşit să ne creăm ocazii. În schimb, repriza a doua a fost bună pentru noi. Am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii, dar din păcate nu am reuşit să marcăm decât un gol şi am mai primit unul. Am primit două goluri identice, le-am spus jucătorilor că se impunea să fie atenţi".

Top