FC Argeş are un nou antrenor!

72477270 1444629705677803 6649475518787747840 nConducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor al echipei din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei noastre la 10 ani distanţă de la precedentul mandat.

 

Anunţul a fost făcut de Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş: "Astăzi am fost la Bucureşti împreună cu domnul primar Cornel Ionică şi am avut o discuţie cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeş. Discuţia a fost constructivă şi de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma şi că va fi noul antrenor al echipei noastre".

# "Un tehnician foarte bine pregătit"

Primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, preşedintele onorific al clubului din Trivale, are aşteptări mari de la noul tehnician: "Ne-am înţeles în linii mari cu el. Va semna un contract pe doi ani. Pentru acest sezon competiţional, din care s-au disputat 10 etape, obiectivul este clasarea între locurile 1-4. Dacă vom termina sezonul în primele trei poziţii ale clasamentului, ar fi foarte bine. Ionuţ Badea este un tehnician foarte bine pregătit care îşi propune performanţă. În următoarele zile va semna contractul după care va face o evaluare a echipei. În proporţie de 100% va sta pe bancă la meciul de la Severin, de miercurea viitoare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Îi urăm încă de pe acum mult succes pe banca tehnică a echipei noastre, rezultate cât mai bune şi revenirea în Liga I " a declarat edilul piteştean.

Clubul FC Argeş îi transmite noului tehnician tradiţionalul "Bun venit!" şi îi doreşte rezultate cât mai mai bune cu echipa fanion a judeţului.

Top