Evoluții tot mai bune la CS Viitorul Pitești

69945960 1306108132891310 8675099154915000320 nLucrurile merg din ce în ce mai bine la CS Viitorul Pitești.

Echipa de băieți se află în plin campionat, iar selecțiile la băieți și fete continuă.

 

Despre activitate ne-a vorbit antrenorul Adrian Fulga.

Cum rezumi evoluția echipei?

Evoluția echipei este una bună cu trend ascendent, având în vedere că este prima participare în campionatul național de handbal cu această generație. Am avut un început de campionat în care emoțiile și-au spus cuvântul, dar de la joc la joc reușim să le stăpânim mai bine.

Cum decurg antrenamentele?

Antrenamentele sunt dinamice, mingea și mișcarea se îmbină într-un efort plăcut. Trebuie să muncim, să învățăm și să încercăm să fim mai buni de la antrenament la antrenament pentru a reuși la jocuri să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenament, astfel vom juca mai relazați, mai degajați și vom putea să ne bucurăm de jocul de handbal.

Adversarii cum îi vezi?

Adversarii sunt unii pe măsura, în special CSS CRAIOVA și PROGRESUL BĂILEȘTI. Sunt echipe cu copii talentați, echipe pe care le întâlnim pentru prima dată cu această generație.

Care sunt obiectivele?

Ca prim obiectiv avem calificarea la turneul final, unde ne dorim să ajungem și sperăm să obținem un loc pe podium. Ne dorim în același timp practicarea unui joc colectiv bun și plăcut ochiului, dar și selecționarea de băieți născuți între 2005 - 2010 și fete născute între 2006 - 2010.

Top