Badea: ”Avem nevoie de constanță în rezultate”

descărcarebaIonuț Badea, noul tehnician al echipei FC Argeș a anunțat că până în iarnă nu va face modificări importante la nivelul lotului. Principalul alb-violeților știe

care sunt așteptările suporterilor și ale piteștenilor. Badea a identificat problemele echipei și va încerca să remedieze treptat aceste deficiențe: ”Sunt 10 ani de la plecarea din oraș, dar au fost de bun augur pentru că m-am dezvoltat personal și în carieră. Am acum destul de multă experiență și la nivel de Liga I. Mă bucură și mă onorează în același timp interesul și aprecierea domnului primar și domnului președinte. Din discuțiile pe care le-am avut în acest scurt timp de la revenirea în Pitești, mi-am dat seama că vorbesc cu două persoane care nu vor decât binele acestui club și al acestui oraș. Eforturile sunt foarte mari pentru că de data asta lucrez cu oamenii care gestionează banii comunității și sunt foarte atenți la lucrul acesta. Sunt multe echipe care nu au baza pe care o avem noi sau facilitățile și oamenii de bine de lângă echipă. Evident că așteptările sunt mari la finalul acestui sezon. Este un obiectiv asumat, nu neapărat impus. Este un obiectiv asumat de către toată lumea. E adevărat că sunt și realist în ideea în care nu este un lot pe care eu l-am format. Este un lot dobândit. Aceste chestiuni se mai pot schimba în perioada de iarnă, dar nu foarte mult. Este o echipă care în vară a suferit foarte multe schimbări și a suferit la nivel de omogenitate. Este explicabil că înregistrează niște rezultate bune apoi există o cădere neavând constanță, constanță care ne trebuie foarte mult în atingerea unui obiectiv de anvergura celui pe care ni l-am ales”. 
#”Aportul publicului este foarte important”
Principalul grupării din Trivale a vorbit despre contractul pe care îl are, dar și despre așteptările pe care le are de la publicul piteștean: ”Este un contract semnat pe anul acesta, inclusiv și pe următorul. Conducerea are posibilitatea să rezilieze acest contract la finalul sezonului în curs în condițiile în care nu există atinse anumite obiective clare, scrise pe hârtie, dar și cele emoționale. Sunt conștient de ce am găsit aici, am făcut o evaluare destul de rapidă și succintă a lotului de jucători. E important pentru noi să înțelegem că nu trebuie să existe un conflict între ceea ce poate da echipa și așteptările care sunt și vor fi întotdeauna la echipele de genul lui FC Argeș. Este foarte important aportul publicului pentru mine. Îmi aduc aminte că în primul meu mandat existau meciuri cu 5.000 de spectatori și până la 10.000 în tribune. Sunt situații pe care numai noi, echipa, putem să fie existente, cu jocul pe care o să-l prestăm. Sunt fericit că m-am întors aici și sunt onorat că cei din conducere s-au gândit la mine și le mulțumesc”.

Top