Spitalul de Pediatrie face angajări

Read more ...

Spitalul de Pediatrie din Piteşti, Județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • asistent medical, specialitatea generalist, în Secția...

Read more ...

Vineri, fără apă în Găvana III

Read more ...

Societatea Apă Canal 2000 SA va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de vineri 04.12.2020, între orele 9 – 14, fiind afectaţi următorii utilizatorii din cartierul Găvana III:

  • blocurile: A2, A3, A4, A5, A6, B1, B2, B2A...

Read more ...

Remus Mihalcea: “Vreau să lupt în Parlament pentru ca România să nu mai treacă niciodată printr-o criză în care viața oamenilor poate fi o loterie”

Read more ...
Candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților, dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina din București, a ajutat de-a lungul carierei mulți argeșeni. Are 35 de ani și a fost medic la Spitalul Județean Argeș, la Spitalul de Pediatrie din...

Read more ...

Ștefan Dumitrache, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “România poate fi modernizată prin programe social-democrate îmbinate cu tradițiile românești”

Read more ...
Din 2013 manager al Muzeului Municipal din Curtea de Argeș, viceprimar al municipiului Curte de Argeș, Ștefan Dumitrache este candidat al PSD Argeș la Camera Deputaților. În opinia sa, turismul poate fi cheia unei dezvoltări puternice a României...

Read more ...

Încă 304 argeșeni diagnosticați cu SARS-CoV2

Read more ...

Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

În urma testelor efectuate la nivel național, față...

Read more ...

PROGRAMUL SPECTACOLELOR DAFEST – 2020

Read more ...

SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE

ORA 11.20 – Programul zilei prezentat de Constantin Cotimanis, Managerul Teatrului Al. Davila

ORA 11.30 – "Dănilă Prepeleac", regia Traian Șoimu - Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin - Timișoara

ORA 15.00 –...

Read more ...

Rate de infectare în Argeș, în scădere

Read more ...

 

Până astăzi, 27 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 457.848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

326.657 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

În urma testelor efectuate la nivel național...

Read more ...