devalex_logo.pngProiect susținut din fonduri acordate prin Mecanismul Financiar SEE 2014 - 2021 în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor în România”, Arie de interes „Inovare verde în industrie”

 

Proiect: “Soluție extrem de inovatoare pentru creșterea ratei de reciclare și reducerea necesității de a consuma resurse naturale“

 

Beneficiar: S.C. DEVALEX S.R.L., Buzau, Romania

 

ANUNȚ DE PRESĂ – DEMARARE PROIECT

 

 

Stefănești, 08.04.2022

 

 1. C. DEVALEX S.R.L, cu sediul în România, jud. Buzău, loc. Buzău, Str Căpșunelor, nr 12, , număr de telefon: 0745 338 342, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., lansează, începând cu data de astăzi, implementarea proiectului „Soluție extrem de inovatoare pentru creșterea ratei de reciclare și reducerea necesității de a consuma resurse naturale. “, proiect co-finanțat în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor în România” conform Contractului de finanțare numărul 2021/330879, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului;
 2. Valoarea totală a proiectului este de EUR 953.610.00, din care asistența financiară nerambursabilă nu va depăși suma de EUR 663.000, intensitatea cofinanțării nerambursabile fiind de 70%.
 3. Proiectul se implementează în România, Stefănești, str Ceferistilor nr 2, jud Argeș.
 4. Durata implementării proiectului: proiectul se va finaliza până în data de 30 Septembrie 2023.
 5. Obiectivul general al proiectului este:
 • Creșterea ratei de reciclare a Devalex și ecologizarea proceselor sale de producție prin implementarea unei noi soluții tehnice extrem de inovatoare care va contribui la scăderea poluării aerului și apei și de asemenea, va reduce emisiile de gaze cu efect de seră, ceea ce ajută la combaterea schimbărilor climatice și la realizarea un model de afacere ecologic.
 1. Detalii suplimentare se pot obține de la:
 • Nume persoană contact: Daniel Voicu;
 • Funcție: Reprezentant legal;
 • Adresa: România, jud. Buzău, loc. Buzău, Str Căpșunelor, nr 12;
 • Telefon: 0745 338 342; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Pentru informații detaliate legate de programul de finanțare vizitați

https://www.innovasjonnorge.no/smesgrowthromania