apa_canal.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în comunele Albota şi Poiana Lacului, în data de 6 aprilie 2022, pentru execuţia de lucrări, după cum urmează:

  • comuna Albota, între orele 9 – 22: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Mareş; sunt afectaţi utilizatorii din satul Mareş;
  • comuna Poiana Lacului, între orele 9 - 18: lucrări pentru cuplarea castelului de apă la conducta de aducţiune nou executată; sunt afectaţi utilizatorii situaţi pe Principală şi str. Colonie.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

 Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrărilor, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de aceste opriri.