f_400_250_16777215_00_images_EDI2021_primar_mosoaia.jpgPe lista de investiții a administrației publice condusă de primarul Ion Necula se află și proiecte ce îi vizeză pe cei mai mici dintre membrii comunității din Moșoaia. Astfel, pe lângă investițiile în instituțiile de învățământ din localitate, investiții ce vizează alinierea acestora în ceea ce privește dotările cu cele de la nivel european, s-a strecurat și un proiect ce are ca scop oferirea de condiții optime de petrecere a timpului liber pentru copiii din Moșoaia.

Este vorba despre proiectul de ce presupune crearea unui parc și a unui loc de joacă integrat în suprafață de aproximativ 300 metri pătrați, situat în vecinătatea terenului de sport din satul Hințești. Scopul investiției în cauză este acela de a crea un centru recreational și sportiv pe raza comunei.

Banii necesari acestui proiect au fost obținuți prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, iar valoarea lui se ridică la aproximativ 290.000 lei. La acest moment, autoritățile din comuna Moșoaia lucrează la Proiectul Tehnic, după care vor fi demarcate procedurile de licitație.