Multithumb found errors on this page:

Could not create image: /home/agpressr/public_html/cache/multithumb_thumbs/b_800_600_0_00_https___adserver.anchetaonline.ro_www_delivery_lg.php_bannerid=139_amp;campaignid=42_amp;zoneid=37_amp;loc=https___anchetaonline.ro_administrare-dezvoltare-liniile-prioritare-echipei-manageriale-primaria-mosoaia-92230__amp;referer=https___www.google.com__amp;cb=d420b5491.. Check if you have write permissions in /home/agpressr/public_html/cache/multihumb_thumbs/

f_400_250_16777215_00_images_ANDREEA2020_primar_mosoaia.jpgLa nivelul SERVICIILOR PUBLICE, administrația locală a asigurat periodic, în fiecare an al mandatului, acțiuni de ecologizare și igienizare a cursurilor de apă și a pădurilor de pe raza localității, reușind să mobilizeze nu numai resurse publice, ci și voluntari.

În prezent, se lucrează la o strategie de încurajare a colectării selective a deșeurilor menajere prin acordarea de facilități la plata impozitelor. Ridicarea deșeurilor a fost deja organizată de două ori pe lună, dar, în ultimii doi ani, comuna Moșoaia a atins ținta cerută de AFM în acest sens.

Tot la capitolul serviciilor publice, administrația a asigurat sprijin logistic permanent pentru întocmirea planurilor parcelare la nivelul comunei Moșoaia astfel încât cetățenii să poată intabula terenurile agricole și forestiere deținute, prin alocarea de fonduri din bugetul local și prin proiecte finanțate de guvern sau de Uniunea Europeană (prin finanțare OCPI) pentru serviciile de cadastru și sistematizare.

Un alt serviciu îl reprezintă consilierea cetățenilor pentru întocmirea documentației în vederea accesării proiectelor europene destinate persoanelor fizice.
De altfel, accesarea de fonduri externe pe diverse domenii pentru comuna Moșoaia, în funcție de programele și măsurile deschise pentru finanțare, reprezintă o prioritate pentru reprezentanții Primăriei Moșoaia. Permanent, administrația depune propriile proiecte prin programele de finanțare anunțate.

Echipa formată din Ion Necula – Adrian Frântură și-a aplecat atenția permanent asupra relației directe cu cetățenii, implementând la nivelul administrației din Moșoaia principiul „Primăria și Consiliul Local în slujba cetățenilor și nu invers!”. „DA, suntem la dispoziția cetățenilor! ”, susțin, într-o voce comună, cei doi manageri locali.