Senatorul Dănuț Bica, urare de Florii

Read more ...
”Astăzi, în Duminica Floriilor, creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim, înainte de Patimile și Învierea Sa.
La mulți ani fericiți și multă sănătate tuturor celor care îşi serbează ziua onomastică!” - esre...

Read more ...

Conducerea PSD Argeș, urare de Florii

Read more ...
O zi frumoasă pentru oameni frumoși!
Să aveți parte de frumusețea orhideelor, de pasiunea trandafirilor, de sinceritatea ghioceilor și delicatețea gladiolelor.
Fiecare clipă vă să fie luminată de raze de #soare și înmiresmată de...

Read more ...

Marius Marius Nicolaescu , vicepreședinte Consiliul Județean Argeș: Am dorit sa fiu primul care donează cărți din cadrul Consiliului Județean Argeș întrucât am fost și inițiatorul acestei campanii!

Read more ...
 
Am donat cărți de povesti și cărți de colorat.
,,Dăruiește un zâmbet, o carte'' este o campanie de colectare cărți pentru miile de copii internați anual în Spitalul de Pediatrie Pitești.
Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Argeș care a...

Read more ...

Aurel Bălășoiu, deputat de Argeș al #PSD, membru al Comisiei pentru #Agricultură din Camera Deputaților: Senatorul Bica, zis Dănuț, se apucă de scris declarații politice în care zice că PSD a făcut rău agriculturii românești cât timp a fost la #guvernare.

Read more ...
Cum ar trebui să-i răspund la inepțiile inserate, pentru ca fiecare propoziție să fie în spiritul zilei de azi și chiar al celei de mâine, când răspunsul meu, deja publicat, nu va mai putea fi schimbat (asta ar cere cel puțin puteri de...

Read more ...

Dănuț Bica, senator PNL Argeș: “Creșterea economică nu vine de la sine. Măsurile adoptate de guvernarea liberală au fost printre cele mai bune din Uniunea Europeană”

Read more ...
În cadrul ședinței Senatului din data de 31 martie, senatorul PNL Argeș, Dănuț Bica, a făcut următoarea declarație:
Stimată doamnă Președinte,
Doamnelor și domnilor senatori,
În ciuda contextului sanitar deosebit de dificil, economia...

Read more ...

Deputat Simona Bucura-Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților: #România coboară în topul global al sprijinului direct din buget acordat în #pandemie firmelor și populației și intră în c

Read more ...
 
 
Guvernele Orban și Cîțu au împrumutat sume record în numele României, dar nu au sprijinit firmele, nu au ajutat fermierii, nu au mărit pensii, salarii și alocații, iar investițiile publice sunt modeste.
Ei bine, sprijinul direct acordat...

Read more ...